Ungdom

Er du mellem 6 – 18 år og kunne tænke dig at bowle – så er du på rette vej.
BK Center træner i World Cup Hallen (Rødovre Centrum) om onsdagen fra kl. 17-18 og vi har flere hold med i turneringen. Vi er en klub der har en engageret flok af trænere, der hjælper dig med at blive bedre til at spille, samtidigt med at det skal være sjovt og underholdende at spille.

Man skal blandt andet lære at svinge kuglen, have den rigtige rytme i tilløbet, aflevere kuglen på den rigtige måde og holde balancen igennem hele forløbet. Det kan lyde kompliceret, men når man er ung lærer man det hurtigt.

Derudover skal man bruge specielle sko. I de fleste tilfælde låner man dem i bowlinghallen. Bowlingkuglen er et kapitel for sig. De fleste haller stiller bowlingkugler gratis til rådighed, men det er ikke altid de passer til dine fingre. Men man kan leje en bowlingkugle, som så bliver boret så den passer præcis til dine fingre. Priser herfor er meget forskellige – forhør Jer i klubben.
Nu tænker du nok – det må være dyrt at bowle, men nej. Kontingent er fastsat til kr. 100 pr måned som dækker træning, turneringskampe, mesterskaber (DM/KM), licens samt kampdragt. DE TO FØRSTE MÅNEDER ER GRATIS

Nu har du fået lidt oplysninger omkring bowling. Kunne du tænke dig at prøve, er du meget velkommen til en prøvetime – så du kan se, om bowling er noget for dig. Har du lyst til at vide mere, så mød op i World Cup hallen, Rødovre Centrum om onsdagen 17:00 eller kontakt BK Centers ungdomsleder, Stefan Jeppesen på tlf. 4056 9529 eller mail ungdom@bkcenter.dk

Haslev, Marts 2016